Alte știri

VIDEO // Doi minori din capitală, reținuți pentru comercializarea drogurilor. După ce schemă acționau

Pinterest LinkedIn Tumblr

Oamenii legii au reținut doi minori care erau implicați în comercializarea drogurilor. Minorii s-au dovedit a fi în vârstă de 17 ani locuitori a capitalei.

Urmăriți-ne și pe Telegram!

Aceștia au fost depistați în momentul în care plasau substanțele narcotice de tip PVP, în ascunzișuri care ulterior urmau a fi ridicate de potențiali cumpărători. La fața locului imediat a fost solicitată grupa operativă pentru documentare. Urmare a cercetării la fața locului de către forțele de ordine de la minori au fost ridicate 30 de pachețele învelite in banda adezivă de culoare galbenă.

În cadrul acțiunilor minorii au declarat că au mai reușit să plaseze și în alte ascunzișuri de pe teritoriul sec. Râșcani pachețele cu droguri. Aceștia au arătat locațiile ulterior fiind ridicate de către polițiști.

În cazul în aceștia reușeau să le comercializeze erau să obțină un profit în sumă de 18 000 lei.

Toate pachețelele depistate cu droguri de către forțele de ordine au fost ridicate, sigilate conform procedurii și transmise la CTC și EJ al IGP, pentru efectuarea expertizelor de rigoare.

Minorii sunt cercetați în stare de libertate pentru  Circulația ilegală a drogurilor, etnobotanicelor sau analogilor acestora în scop de înstrăinare, infracțiune care conform legislației se pedepsește cu închisoare de la 7 la 15 de ani.

loading...

Comments are closed.