Social

VIDEO // Doi moldoveni au ars de vii, prinși între fiarele mașinii, într-un accident în Italia

Pinterest LinkedIn Tumblr

O tragedie a avut loc în noaptea de întâi mai, în San Lazzaro, provincia Bologna din Italia. Doi moldoveni, în vârstă de 31, respectiv 36 de ani, au ars de vii după ce s-au prăbușit cu mașina, informează Echipa.md

👉 Abonează-te la știrile Telegraph pe Google News, Telegram și Facebook!

Tragedia a avut loc în jurul orei 02:15, iar un martor susține: „Se auzeau strigăte, au cerut ajutor, dar a fost imposibil să ne apropiem”, scrie Stiridiaspora.ro

Cei care și-au pierdut viața au fost șoferul Gheorghe V., în vârstă de 36 de ani, din Zola Predosa, și Vitalie R., în vârstă de 31 de ani, care se afla în mașină cu el.

Potrivit unor martori ai accidentului și a primelor reconstrucții efectuate în timpul nopții, cele două victime se deplasau din oraș spre San Lazzaro, când, probabil din cauza vitezei excesive, ar fi lovit peretele jos al sensului giratoriu, pierzând controlul vehiculului. Astfel, autoturismul în care se aflau Gheorghe și Vitalie a intrat într-un zbor nebun, s-a răsturnat până s-a oprit în partea de jos a spațiului verde.

Acolo, potrivit martorilor, s-au auzit strigăte de ajutor din interiorul mașinii. Cei doi moldoveni au încercat să iasă din acea capcană metalică în timp ce fumul începea deja să invadeze autoturismul foarte rapid. Fumul a devenit flacără și chiar și cea mai oportună salvare a pompierilor, alertați de martori, a fost inutilă pentru cei doi bărbați care au rămas în interiorul mașinii, prinși în incendiu.

Dinamica exactă va trebui acum investigată. De asta se ocupă acum autoritățile.

Pompierii și sanitarii 118 au lucrat și ei ore întregi, din păcate nu le-au putut salva celor doi viața. De tragicul accident se ocupă și medicul legist care va trebui să confirme cauza morților. Investigațiile sunt coordonate de procurorul de gardă Anna Sessa.

loading...

Comments are closed.