Social

VIDEO // Doi tineri l-au bătut crâncen pe un bărbat, până l-au lăsat nemișcat la pământ

Pinterest LinkedIn Tumblr

O bătaie crâncenă, filmată la Buiucani. Doi tineri l-ar fi atacat pe un bărbat și l-au bătut până l-au lăsat nemișcat, la pământ.

Totul s-a întâmplat în seara de nouă aprilie. Imaginile au fost surprinse de un locatar al unui bloc din preajmă și postate pe o rețea de socializare.

În imagini se vede cum doi tineri îl bat cu picioarele pe un bărbat care este nemișcat la pământ. Șoferii care trec prin preajmă, dar și angajata magazinului de alături încearcă să-i oprească, toată lumea strigă la ei să înceteze și încearcă să-i calmeze, aceștia însă manifestă un comportament inadecvat. În cele din urmă cineva a chemat poliția. Însă, până oamenii legii au ajuns la fața locului, agresorii au reușit să dea bir cu fugiții.

Forțele de ordine au dus victima la inspectorat pentru a înregistra cazul. Acolo, au stabilit că este vorba de un bărbat de 48 de ani. El ar fi declarat că nu-i cunoaște pe cei care l-au atacat.

Oamenii legii au mai stabilit că victima se află la evidența medicului psihiatru. Acum, polițiștii sectorului Buiucani fac tot posibilul pentru a da de urmele agresorilor.

Citește și: Dificultățile cu care se confruntă transportatorii auto de pasageri, în atenția Ministerului Economiei și Infrastructurii

loading...

Comments are closed.