(Video) Dorin Chirtoacă cere demisia Zinaidei Greceanîi din funcția de Președinte al Parlamentului

Dorin Chirtoaca cere demisia Zinaidei Greceanii din functia de Presedinte al Parlamentului, psrm pl, partidul liberal, partidul socialistilor, ghimpu dodon, furtul miliardului, raportul kroll 2 familia greceanii,
 

Dorin Chirtoacă cere demisia Zinaidei Greceanîi din funcția de Președinte al Parlamentului. Acesta o acuză pe lidera PSRM ca ar fi participat la frauda bancară, după ce ar fi luat un credit de 5 milioane de euro, pe care nu l-a mai întors, relatează Protv.md.

Cele 5 000 000 de euro au fost luate de familia Greceanîi de la BEM în 2005 pentru a fi investiți într-o fabrică de vin de la Cojușna (raionul Strășeni). Chirtoacă spune că milioanele nu au ajuns la fabrica de vin, dar nici nu au fost întoarse băncii de stat. Deci se prezumă că acești bani au fost furați.

Lidera PSRM, Zinaida Greceanîi nu a dat nici o reacție la declarația lui Chirtoacă. În schimb, președintele Dodon a sărit în apărarea ei, spunând că familia Greceanîi nu a beneficiat de nici un credit de la BEM și tot ce se spune sunt speculații politice.

Amintim că Zinaidia Greceanîi a fost aleasă Președinta Parlamentului pe 8 iunie 2019, fiind votată în funcție de către deputații ACUM-PSRM care au făcut alianță. Se pare că liderii PAS-Platforma DA, Năstase și Maia Sandu, au ignorat implicarea Președintei PSRM în frauda bancară de dragul de a fi la guvernare împreună.

Total
0
Shares
Total
0
Share