Alte știri

VIDEO // Două fetiţe din Rusia au fost aruncate în aer, după ce castelul gonflabil în care se jucau a explodat

Pinterest LinkedIn Tumblr

Două fetiţe de trei şi patru ani din Rusia se luptă să supravieţuiască după ce castelul gonflabil în care se jucau a explodat. Ele au fost aruncate 7 metri în aer şi au fost aruncate pe şinele de tramvai din apropierea locului de joacă.

Mai multe camere de supraveghere au surprins momentul în care castelul gonflabil din oraşul rus Barnaul sare în aer, cu cele două fetiţe la interior, apoi de prăbuşeşte la pământ, precizează The Sun. 

Copilele au fost aruncate peste un gard metalic, pe şinele unui tramvai care circula în apropierea locului de joacă, scrie The Sun.

Anna, fetiţa în vârstă de trei ani, a suferit o contuzie şi o fractură a coloanei vertebrale, în prezent ea fiind în stare critică.

Vika, în vârstă de patru ani, are o fractură a craniului şi are răni la plămâni şi abdomen. Ea a aterizat la aproximativ 4 metri de castelul gonflabil şi se află într-o stare extrem de gravă, potrivit The Sun.

Pe lângă cele două copile, alţi 3 micuţi erau în castelul gonflabil, dar în urma căzăturii nu au avut răni grave. Pe imagini se vede cum adulţii încearcă să vadă dacă există vreun copil prins înăuntrul castelului.

loading...

Comments are closed.