Externe

(video) Două localități au fost acoperite cu un fum de culoare portocalie. Localnicii se adresează tot mai des la medici

Pinterest LinkedIn Tumblr

Localitatea Verh-Neivinski din ragiunea Sverdlovsk (munții Ural), a fost acoperită cu un fum de culoare oranj-negru. Localnicii spun că acesta lasă un miros insuportabil, amar și alte caracteristici a aerului otrăvit cu plumb.

Conform surselor locale, fumul vine de la o uzină, în preajma căreia este imposibil de locuit, casele fiind pusti din cauza concentrației foarte înalte de plumb. Actualmente, cel mai apropiat raion locuit este la un kilometru de uzină. În spitalul local, s-au adresat mai mulți oameni având tuse uscate

Pozele și înregistrările video au ajuns în scurt timp pe rețelele sociale, iar autoritățile nu au venit cu o reacție. Fumul filmat apare de culoare oranj-negru, iar când ajunge la nivelul pământului, ia o nuanță roșietică.

Regiunea Sverdlovsc are o reputație proastă din punct de vedere ecologică. Reprezentanții uzinei au spus că au loc lucrări de curățire a țevilor și nu are un efect nociv pentru aer și mediul înconjurător.

Comentați știrea

loading...

Comments are closed.