(video) Dovezi care demonstrează că Andrei Năstase nu este un politician pro-Europa

Andrei Năstase, Maia Sandu, PAS, Platforma da, PPDA, PAS cu DA, blocul ACUM, ACUM DA PAS, dezbinare in Platforma DA, dezbinare in blocul ACUM, Năstase propus la functia de Speaker, alianta PAS cu PSRM, PSRM, socialisti, Jurnal TV,
 

Președintele Platformei DA, Andrei Năstase se prezintă ca fiind unul pro-european, dar în ultima vreme, prin acțiunile sale tot mai mult dă de înțeles că ar fi din contra, un politician pro-rus. Votul său de la Adunarea Parlamentară a Consiliului Europei în favoarea Federației Ruse, a fost una din dovezile care au pus la dubiu și mai mult cât este de pro-european acesta.

Chiar dacă, de fiecare dată, la orice intervenție televizată sau întâlnire cu cetățenii, Andrei Năstase afirmă că este unul pro-european, la prima ocazie, la prima sa apariție în Parlament, acesta nu a ezitat să facă alianță cu Partidul Socialiștilor, condus indirect de Igor Dodon, cel care a recunoscut că primește lunar câte 700 de mii de dolari din Rusia, pentru a finanțat partidul.

La data de 20 februarie, înainte de alegerile parlamentare din data de 24 februarie, președintele Platformei DA, în cadrul unei conferințe de presă difuzate pe Facebook, a declarat că PSRM pregătește federalizarea Republicii Moldova, sau altfel spus, transnistrizarea acesteia, teză susținută și de Igor Dodon, în timpul discuțiilor sale cu fostul lider al PDM, Vlad Plahotniuc. Doar că, după spusele șefului statului, federalizarea va fi camuflată sub o altă formulare.

O altă decizie dubioasă, cu care a fost de acord Năstase și oamenii săi, ține de acordarea președintelui a controlului față de SPPS și SIS, în cadrul unei ședințe a Parlamentului, deputatul Vladimir Cebotari a comentat această decizie în felul următor: “Cât de judicios este acum să oferi controlul SPPS și SIS de la Parlament, președintelui, când se știe că șeful statului este investigat de Procuratură pentru servirea unui stat străin.”

Ultima și cea mai stranie decizie a lui Andrei Năstase, este de a vota la APCE în favoarea întoarcerii delegației Federației Ruse în organele de conducere. Acesta a argumentat că a votat gândindu-se la 150 de milioane de ruși. Cu o informație foarte interesantă a venit și viceprimarul Bucureștiului, care a spus pentru presă că Năstase a primit 3 milioane de dolari de la Moscova, pentru a răsturna actuala putere.

Poate afirmând că este pro-european la orice pas, pentru a se convinge pe sine?

Total
0
Shares
Total
0
Share