(video) Drumul naționalei Franței de la Clairefontaine la Chișinău în doar trei minute prezentat de Federația Franceză de Fotbal

franta moldova, federatia moldoveneasca de fotbal, stadionul zimbru

Echipa națională de fotbal a Franței va disputa astăzi un meci cu selecționata Republicii Moldova. Nu doar pentru jucătorii noștri această partide este una importantă, francezii au și ei nevoie de un meci victorios pentru a începe cu dreptul campania de calificare pentru campionatul european 2020.

Generația Pogba-Griezman-Varane, numită astfel de site-ul francez l’equipe, este obligată să arate un rezultat pozitiv, pentru că o campioană mondială nu poate să piardă în fața naționalei Moldovei, care este cotată mai slab. Presa franceză oferă o atenție deosebită acestui meci, deschizând site-ul L’equipe, care e principala sursă de știri sportive din Hexagon, vedem că primele 10 știri sunt dedicate anume deplasării francezilor la Chișinău.

Campionii mondiali sunt deciși să facă un meci bun pe stadionul Zimbru, iar acest lucru îl putem vedea în clipulețul video postat de către Federația Franceză de Fotbal pe pagina oficială de Facebook. Se pare că meciul de la ora 21.45 de astăzi va fi unul de foc nu doar pentru jucătorii noștri.

Total
0
Shares
Total
0
Share