Politic

VIDEO // După ședința din Turcia, Andrian Candu a decis: ”Am să o susțin pe Maia Sandu”

Pinterest LinkedIn Tumblr

”Am să o susțin pe Maia Sandu”. Liderul PRO MOLDOVA, Andrian Candu, a anunțat candidatul pe care îl va susține în turul doi al alegerilor prezidențiale. Precizarea a fost făcută în timpul unui LIVE pe Facebook, în care președintele grupului parlamentar a răspuns la mai multe întrebări ale internauților.

”Dacă în turul doi iese Maia Sandu și Igor Dodon, bineînțeles că nu am să-l susțin pe Igor Dodon și am să o susțin pe Maia Sandu.”, a afirmat Andrian Candu, după ce în presă a fost publicată informația despre vizita celor 11 deputați PRO Moldova în Turcia, acolo unde s-a aflat și Vlad Plahotniuc.

Amintim că, în data de 18 septembrie, Comisia Electorală Centrală a respins înregistrarea candidatului PRO MOLDOVA, Andrian Candu în cursa electorală pentru alegerile prezidențiale din 1 noiembrie. Membrii CEC şi-au motivat decizia prin faptul că în listele cu semnături adunate în susținerea pretendentului au fost depistate mai multe nereguli.

Până acum cinci deputați PRO MOLDOVA și-au anunțat susținerea față de candidatul Partidului ”Șor” la prezidențiale, Violeta Ivanov. Este vorba despre Grigore Repeșciuc, Corneliu Padnevici, Gheorghe Brașovschi, Sergiu Sîrbu și Ruxanda Glavan.

11 deputați PRO MOLDOVA au fost la sfârșitul lunii august în Turcia pentru „a discuta despre prezidențiale”. Candu: „Am participat la un eveniment corporativ”

Sursa: Publika.md

loading...

Comments are closed.