(video) Ei sunt Poliția!

politua rm, pinzari, cavcaliuc, jizdan, mai, igp

Polițiștii din Moldova au aniversat recent 27 de ani – o Poliție tânără care știe ce dorește și care sunt obiectivele ei – așa vede astăzi Poliția Națională șeful MAI, Alexandru Jizdan.

Când spunem Poliție, nu vorbim de un sediu, nu vorbim de mașini cu girofar sau de cagule pe față și arme. Când spunem Poliție, avem în gând oamenii care au grijă de oameni, despre cei care poartă uniforma cu mândrie, chiar dacă nu întotdeauna li se spune „bună ziua” și „mulțumesc”, oamenii care previn tragediile și care vin acolo unde este nevoie, indiferent de anotimpul de afară.

Vă invităm în continuare să urmăriți un spot video postat de șeful IGP, Alexandru Pânzari, pentru a cunoaște mai bine profesia de polițist:

Amintim că Jürgen Stock, Secretarul General al INTERPOL, a efectuat pe 18 decembrie o vizită în Republica Moldova.

„Moldova trebuie să fie felicitată pentru angajamentul său față de colaborarea internațională în domeniul aplicării legii și pentru colaborarea cu omologii săi la nivel global prin intermediul rețelei INTERPOL având scopul comun de a face din lumea digitală un loc mai sigur”, a declarat Jürgen Stock.

Total
0
Shares
Total
0
Share