(video) El este concurentul electoral care a acumulat cele mai puține voturi!

Consiliul Electoral al Circumscripției Electorale mun. Chișinău nr.1, primaria capitalei, alegeri 20 mai 2018
 

Pe 20 mai în Capitală s-au desfășurat alegerile locale noi, în cursa electorală au participat 11 concurenți. Dacă pe primul loc s-a situat socialistul Ion Ceban cu 41%, atunci cele mai mai puține voturi le-a acumulat candidatul PPRM Maxim Brăila, care a adunat doar 0,15%.

Maxim Brăila a fost cel mai tânăr concurent electoral. El are 25 de ani, este licențiat în drept și a reprezentat Partidului Popular din Republica Moldova, condus de Alexandru Oleinic. Menționăm că Brăila este membru la PPRM începând cu anul 2012.

El este concurentul electoral care a acumulat cele mai puține voturi, maxim braila

Iată apelul său video către locuitorii Chișinăului în ultima zi de campanie electorală:

Amintim că din această cursă au fost eliminați doi concurenți electorali, Reghina Apostolova din partea Partidului Șor, și Andrei Munteanu din partea Partidului Societății Progresiste.

Conform Comisiei Electorale Centrale, la alegeri au participat 225.562 de persoane, ceea ce înseamnă 35,5% din totalul cetățenilor cu drept de vot în municipiul Chișinău.  Funcția de Primar al Capitalei a devenit vacantă după ce liberalul Dorin Chirtoacă a demisionat. În turul doi, Ion Ceban se va duela cu candidatul Platformei DA Andrei Năstase.

Total
0
Shares
Total
0
Share