Alte știri

VIDEO // El este tânărul care a salvat viața bebelușului ABANDONAT în sectorul Buiucani. Cum s-a întâmplat totul

Pinterest LinkedIn Tumblr

Un bebeluş a fost găsit miercuri, în jurul orei 18:00, de către un tânăr. Micuţul era într-un cărucior, abandonat în sectorul Buiucani din Capitală.

Victor Melnic a povestit jurnaliștilor de la Publika că a crezut iniţial că micuţul a fost lăsat de către părinţi pentru o perioadă scurtă, aşa că a hotârât să-i poarte de grijă.

Am fost în vizită la prietena mea, ea locuieşte la primul etaj şi trebuia să plec acasă şi mergând am observat un copil mic plângea. M-am apropiat de cărucior, mă gândesc că poate l-a lăsat cineva, a plecat până sus apoi repede coboară. Am stat 5 minute, 10, 15 minute, deja îmi părea ceva straniu, copilul plângea şi am decis să sun 112. Era foarte agitat, flămând. Nu era învelit nu era prea îmbrăcat subţirel.”, a povestit Victor Melnic.

 

Telegraph.md amintește că Poliția Capitalei a fost alertată ieri seara, 23 iannuarie, despre faptul că un copil a fost abandonat în curtea unui bloc de locuințe din sectorul Buiucani al capitalei. La fața locului s-a deplasat un echipaj BPRO.

Citește și: Caz TERIFIANT în sectorul Botanica: Doi tineri au fost înjunghiați de un necunoscut de la care au cerut o țigară

loading...

Comments are closed.