(Video) Emoții plăcute pentru Ambasadorul SUA, Dereck Hogan. A fost întâmpinat cu pâine și sare la Bălți

Ambasadorul SUA, Dereck Hogan a fost întâmpinat cu pâine și sare în orașul Bălți, statele unite ale americii, plahotniuc pdm, guvernul filip, chisinau washington, diplomatie geopolitica politica externa 

În această săptămână Ambasadorul SUA în Moldova, Dereck Hogan, a efectuat o vizită de lucru în orașul Bălți. El și-a împărtășit impresiile într-un video postat pe Facebook, care este primul din seria de mesaje prin care Ambasadorul Hogan le transmite cetățenilor Moldovei.

“Mi-a făcut plăcere să mă întîlnesc cu reprezentanți ai autorităților publice locale și ai partidelor politice, dar și să vizitez Centrul e Inovație, un proiect USAID care va oferi studenților accesul la instruire în domeniul IT. Iar în cadrul unui tur am aflat mai multe despre Zona Economică Liberă din Bălți și avantajele pe care le oferă potențialilor investitori”, a declarat ambasadorul SUA.

“Mi-a făcut o plăcere deosebită să vizitez orașul Bălți, să aflu lucruri noi despre acest oraș, precum și să mă cu multă lume interesantă. Aștept cu nerăbdare să vizitez multe alte localități din Moldova în următoarele luni și să mă întâlnesc și să discut cu mulți dintre voi”, a mai spus Dereck Hogan.

Urmăriți video mai jos:

Total
0
Shares

Pentru abonare la canalul nostru de pe Telegram, click aici!

Total
0
Share