Alte știri

(Video) Eroina lui Carla’s Dreams a oferit un interviu exclusiv, despre filmările videoclipului „Sub pielea mea”

Pinterest LinkedIn Tumblr

Pentru prima dată Eroina lui Carlas Dreams – Victoria Bolbocean – a acceptat invitația de a oferi un interviu pentru PRIME TV despre filmările clipului Sub pielea mea dar şi despre filmările cum a fost in Thailanda când au filmat ultimul clip a lui Adrian Ursu şi Conect-R.

Victoria a stat în umbră în tot acest tip, dar noi o cunoaştem drept eroina după ce s-a filmat în videoclipul trupei Carlas Dreams, care a adunat peste 75 de milioane de vizualizări în Youtube.
 

Abia acum peste doi ani, am aflat cine este ea şi cum au decurs filmările. Spontan zice Victoria, dar din acel moment viaţa ei a luat o altă întorsătură. Nu am putut să nu ne întrebăm care este acum relația cu regizorul clipului Roman Burlaca, care pe atunci îi era iubit.

Tot în acea perioadă s-au filmat şi câteva secvenţe din clipul lui Adrian Ursu şi Conect-R lansat acum câteva zile. Doar că de această dată, tânără s-a simţit mult mai bine la filmări, care au fost la fel de fierbinţi ca vara. Probabil că oamenii şi locurile de acolo, au ajutat-o pe eroină să-şi dea frâu liber emoțiilor.

Apoi, Victoria a vrut să se reprofileze și a început să activeze în industria fashion tocmai la Londra. Dorul de casă, însă a adus-o din nou în Moldova. Victoria a revenit cu multă experiență, amintiri frumoase şi forţe noi, dar se pare că nu se grăbeşte să-și găsească un nou job. Cine știe, poate îi va mai surâde norocul și va fi din nou eroina cuiva.

loading...

Comments are closed.