VIDEO: Este căutat de poliție pentru că ar fi bătut și jefuit un tânăr în plină stradă

Tânăr dat în căutare, Poliția, Republica Moldova, Tâlhărie, Jaf, furt, infractor
 

Ofițerii de investigație a Inspectoratului de Poliție Ciocana din cadrul Direcție de Poliție mun. Chișinău, sunt în căutarea bărbatului ce apare în imagini, fiind suspectat de comiterea unui Jaf, scrie echipa.md

Polițiștii au fost alertați în dimineața de 15 septembrie, de către un bărbat în vârstă de 33 de ani, comunicând că a fost jefuit. La fața locului imediat s-a deplasat grupa operativă a inspectoratului de Poliție  Ciocana pentru stabilirea tuturor circumstanțelor. La locul faptei victima a comunicat că în timp ce se deplasa pe bd. Mircea cel Bătrân, de el s-a apropiat un bărbat și aplicând violența, în mod deschis i-a sustras portmoneul cu mijloace bănești și telefonul mobil. Astfel fiindu-i cauzat un prejudiciu în sumă de 6 500 lei.

În acest context a fost pornită o cauză penală pentru jaf, în cadrul căreia sunt demarate acțiuni speciale de investigații și de urmărire penală. Dacă  va fi găsit vinovat, acesta riscă o pedeapsă cu închisoare pe un termen de la 5 la 7 ani.

Persoanele care l-au recunoscut sau dețin careva informații despre identitatea și locul aflării acestuia, sunt rugate să informeze Poliția la numărul de telefon: 069369244.

Confidenţialitatea surselor de informare este garantată.

Total
0
Shares
Total
0
Share