(video) Exclusiv! Natalia Morari surprinsă din nou cu Chiril Lucinschi. A reușit să o îmblânzească?

Natalia Morari, Chiril Lucinschi, PLDM,TV8, furtul miliardului, BEM, frauda bancara, Ilan Sor, Ilan Shor, Șor, Morari, propaaganda

Se pare că Chiril Lucinschi a reușit să o îmblânzească pe Natalia Morari. Cei doi au fost surprinși în centrul Chișinăului, în preajma unui supermarket.

“Pe o femeie Capricorn doar un bărbat Scorpion o poate îmblânzi. Bine, Chiril nu a reuşit încă să mă îmblânzească. Cred că noi trebuie să înțelegem anumite lucruri și mai cred că suntem foarte aproape de acest moment”, declara Morari în februarie 2019.

Chiril Lucinschi și Natalia Morari trăiesc în concubinaj de mai mulți ani. Fostul fruntaș al PLDM a divorțat de soția sa în anul 2014, după 19 ani de căsătorie. Mai multe surse au spus că anume jurnalista Natalia Morari a fost cauza divorțului, motiv pentru care tatăl lui Chiril Lucinschi, ex-președintele Republicii Moldova, Petru Lucinschi, ar fi în continuare supărat pe Natalia Morari.

Amintim că Lucinschi a fost condamnat de prima instanță la cinci ani și jumătate de închisoare. Lui i-a fost aplicată și interdicția de a ocupa funcții publice pe o perioadă de patru ani. Totodată, la solicitarea procurorilor, instanța a admis confiscarea averii lui Lucinschi. Până la pronunțarea Curții de Apel, fostul deputat a fost eliberat provizoriu din arest la domiciliu sub control judiciar.

Potrivit rechizitoriului, Procuratura Anticorupție consideră că Lucinschi a primit de la Ilan Shor 440.000 de dolari în contul companiei IPA International în baza unor contracte fictive. Procurorii afirmă că banii ar proveni de la BEM, iar Lucinschi știa despre spălarea lor.

Dacă ai fost și tu martorul unei situații similare, trimite imaginile foto sau video pe adresa noastră de e-mail telegraph.moldova@gmail.com, sau scrie-ne direct pe pagina noastră de facebook, Telegraph Moldova.

 

 

Total
0
Shares
Total
0
Share