Politic

Video exclusiv! Urătură inedită pentru Plahotniuc la Târgul de Crăciun

Pinterest LinkedIn Tumblr

Vlad Plahotniuc, Pavel Filip și Andrian Candu au mers astăzi la Târgul de Crăciun, unde au primit urări de la un baci din satul Lărguța, raionul Cantemir. Așa cum e tradiția, liderul PDM l-a răsplătit pe urător, care l-a invitat la el acasă, în Lărguța.

”Am avut ocazia să-l văd, să fie sănătos”, a spus omul care s-a bucurat să-l întâlnească pe Vlad Plahotniuc. ”Trebuie să fie gospodar, trebuie să fie cu poporul, bravo!„ a continuat baciul.

Apoi liderul PDM împreună cu speakerul Parlamentului și șeful Guvernului au făcut un tur prin orășel, după care s-au apropiat de o tarabă și au băut vin fiert (izvar).

Urmăriți mai jos câteva imagini video făcute de niște trecători cu telefonul mobil. Oamenii au rămas surprinși să se întâlnească pe neașteptate cu liderul PDM și au dorit să facă poze cu el.

Târgul de Crăciun a fost inaugurat pe 15 decembrie 2018, la inițiativa premierului Pavel Filip, și va rămâne deschis până pe 15 ianuarie 2019.

Dacă ai fost și tu martorul unei întâmplări care poate deveni o știre, trimite-ne subiectul pe adresa de mail [email protected], sau printr-un mesaj pe pagina noastră de Facebook Telegraph Moldova.

loading...

Comments are closed.