(Video) Faceți cunoștință: Ana are 25 de ani și și-a cumpărat un apartament în Căușeni, prin programul Prima Casă

pdm pavel filip, Faceți cunoștință, Ana are 25 de ani și și-a cumpărat un apartament în Căușeni, prin programul Prima Casă, partidul democrat, andrian candu, vlad plahotniuc, republica moldova 2018

Ana este o tânără de 25 de ani din Căușeni care recent și-a cumpărat un apartament prin programul Prima Casa. Ea spune că facilitățile oferite de acest program guvernamnetal au și convins-o să rămână aici, acasă, în Moldova.

Tânăra s-a întîlnit astăzi cu premierul Pavel Filip, care se află într-o vizită de lucru împreună cu cabinetul de miniștri la ei în raion. “I-am strâns mâna și am încurajat-o să devină curând aplicant la ”Prima Casă 3”, care oferă beneficii familiilor care au copii . Astfel de tineri ne dau putere și încredere să continuăm cu astfel de programe”, a spus Pavel Filip.

Începând cu luna martie curent, deja 450 de beneficiari ai programului Primacasa și-au ales o locuință nouă și un viitor construit aici, în Republica Moldova. Pentru a realiza visul acestora, statul a oferit garanții în valoare de 91,6 milioane de lei. Guvernul Filip își dorește ca tinerii moldoveni să rămână în țară, să creeze familii și să-și crească acasă copiii, în liniște și siguranță.

prima casa 3, alegeri 2019, alegeri parlamentare, alegeri moldova, alegeri 24 februarie, alegeri pe sistem mixt, circumscriptii electorale, candidati independenti, parlamentarele 2019, alegeri libere, alegeri corecte,

Total
0
Shares
Total
0
Share