Alte știri

(video) Faci fapte bune? Poliția lui Năstase te bagă la închisoare. Cazul unui tânăr din Chișinău care a dus două rable la fier vechi

Pinterest LinkedIn Tumblr

Un tânăr din Chișinău, care a dus două mașini total distruse la fier vechi, a fost arestat de polițiști și acuzat de furt auto. Acum acesta riscă să fie condamnat la închisoare. Cazul dat a ajuns într-un video pe facebook și a provocat indignarea internauților.

Cele două rabele stăteau abandonate de ani de zile în curtea unui bloc locativ din sectorul Buiucani al capitalei. Tânărul a decis într-o zi să le ducă la gunoi. În acest sens, el a chemat un evacuator și a dus mașinile la fier vechi. Fapta sa a fost surprinsă de camerele de supraveghere, iar imaginile video au ajuns la poliție. Ulterior, oamenii legii l-au reținut pe tânărul în cauză acuzându-l de furt și huliganism. Acesta riscă acum pedeapsă cu închisoarea de până la 4 ani.

Urmăriți-ne și pe Telegram!

Internauții cer conducerii Poliției Naționale și ministrului de Interne, Andrei Năstase, să se autosesizeze pe acest caz și să-l elibereze. Ar fi culmea că un cetățean din Moldova să ajungă la închisoare în 2019 pentru o faptă bună. „Trebuie să i se acorde un premiu acestui tânăr pentru curățenia care a făcut-o în curțile orașului, în detrimentul tovarășilor care au păstrat aceste gunoaie în curți”, a comentat Нелли Саенко la acest video.

Problema automobilelor vechi și ambandonate este destul de des întâlnită pe străzile Chișinăului. Sunt cazuri când mașini total distruse sunt părăsite de propietarii lor de ani de zile în același loc, iar asta reprezintă un deranj pentru locuitorii orașului. Deși s-a discutat mult la subiectul dat, mai ales prin campaniile electorale, din păcate Primăria Capitalei încă nu a găsit nici o soluție viabilă la problema dată.

Related image

Image result for masinile abandonate pe marginea carosabilului chisinau

Image result for masinile abandonate pe marginea carosabilului chisinau

Image result for masinile abandonate pe marginea carosabilului chisinau

loading...

Comments are closed.