VIDEO: Filtrul de integritate și meritocrație al Blocului ACUM, motiv de amuzament pentru Octavian Țîcu

Octavian Țîcu, Țîcu, Țâcu, Deputat ACUM, Blocul ACUM, Năstase, Maia Sandu, PAS, PPDA, Fracțiune Parlamentară, N4, Gheorghe Gonța

În cadrul emisiunii Puterea a Patra cu Gheorghe Gonța, de la postul de televiziune N4, Octavian Țîcu își bate joc de acel filtru de integritate și meritocrație în baza căruia au fost selectați candidații la funcția de deputat din partea Blocului ACUM.

Deputatul Blocului ACUM, Octavian Țîcu, în cadrul emisiunii Puterea a Patra, de la postul de televiziune N4, a fost întrebat cum a reușit să treacă de acel filtru de integritate și meritocrație în baza căruia au fost selectați candidații la funcția de deputat din partea Blocului ACUM. Această întrebare pe care i-a adresat-o Gheorghe Gonța, a stârnit deputatului din fracțiunea PPDA un râs ironic:
Ha-ha-ha, vă spun cum a fost filtru… O săptămână au stat și au discutat Slusari, Grosu, Maia Sandu, Andrei, Barbăroșie și Domnul Muravschi și au întocmit listele cu toată garnitura de partid.

În continuare Țîcu a enumerat câteva nume a unor deputați din Blocul ACUM, care în viziunea lui nu ar avea nici un merit în afară de calitatea de membru de partid și faptul că sunt gașca Maiei Sandu de la Ministerul Educației sau oamenii nemijlociți apropiați de Andrei Năstase: „ Radu Marian, ce merite are Radu Marian?! Sau Perciun, Popșoi și care mai sunt din TROMPETELE astea?!” întreabă Țîcu.
În continuare Țîcu menționează că-n viziunile sale, meritocrația ar fi ca și în domeniul sportiv, cu câte mai multe medalii ai, cu atât crește indicele meritocrației. Însă Filtrul Blocului ACUM „e departe de ceea cum se pretinde, iar meritocrația a fost doar un apanaj de înlăturarea oamenilor pe care nu-i poți controla”.

 

Total
0
Shares
Total
0
Share