VIDEO // FLYONE a lansat zboruri directe din Chișinău spre Tbilisi

FLYONE a lansat zboruri directe din Chișinău spre Tbilisi, oferind călătorilor posibilitatea de a ajunge rapid și comod în capitala Georgiei. În data de 20 iunie 2023, compania aeriană FLYONE a efectuat primul zbor Chișinău – Tbilisi – Chișinău, deschizând astfel o nouă rută către destinația populară.

Această cursă nouă permite călătorilor să parcurgă distanța dintre cele două orașe în doar două ore și jumătate de zbor, oferindu-le o modalitate rapidă și convenabilă de a explora capitala Georgiei și de a experimenta farmecul său unic. Tbilisi este recunoscut pentru cetățile sale antice, cartierele istorice și peisajele naturale magnifice. Călătorii pot admira arhitectura impresionantă, pot explora străzile înguste pline de istorie și pot bucura de gastronomia tradițională, care încântă chiar și cele mai pretențioase gusturi.

Pentru a marca inaugurarea acestei noi rute, ambasadorul Georgiei în Moldova, Levan Diasamidze, a fost prezent la aeroportul Internațional Chișinău. El a exprimat importanța acestui moment pentru cele două țări, subliniind beneficiile în domeniul turismului, relațiilor internaționale, diplomației, afacerilor și studenților.

“Astăzi are loc inaugurarea primului zbor Chișinău – Tbilisi. Este un moment foarte important pentru țările noastre, în special pentru domeniul turistic. Vă așteptăm cu drag în Tbilisi, Georgia. Este un plus și pentru relațiile internaționale, pentru diplomați, pentru business, dar și pentru studenți”, a declarat ambasadorul.

FLYONE operează această cursă de 3 ori pe săptămână în prezent, dar din luna iulie va asigura zboruri zilnice între cele două destinații. Frecvență sporită a zborurilor va facilita conexiunile dintre Republica Moldova și Georgia, deschizând noi oportunități pentru călătorii de afaceri, turiști și studenți.

Orarul:
Chișinău (KIV) 23:30 – Tbilisi (TBS) 03:00
Tbilisi (TBS) 07:30 – Chișinău (KIV) 09:00

Pentru a rezerva bilete sau pentru a obține informații suplimentare, pasagerii sunt rugați să acceseze pagina web www.flyone.eu, aplicația mobilă FLYONE, dar și agențiile partenere.

Despre FLYONE

FLYONE (www.flyone.eu) s-a lansat în 2016, reușind în scurt timp să devină unul dintre liderii pieței avia din Republica Moldova.

Mai nou, FLYONE a reînnoit certificarea IOSA, cel mai înalt standard de siguranță în managementul operațional. La fel, în anul 2022, compania a devenit membru al Asociației Internaționale a Transporturilor Aeriene (IATA).

FLYONE a fost clasată lunar de multiple ori în anii 2018, 2019 și 2020 în TOP 10 „Cea mai punctuală companie”, conform categoriei EMEA (Europe, Middle East and Africa).

În decembrie 2022, FLYONE Airlines SRL a primit certificatul de operator aerian, oferit de către Autoritatea Aeronautică Civilă Română (AACR) și licența- emisă de Ministerul Transporturilor și Infrastructurii.

Pe parcursul aceluiași an, FLYONE a reușit să transporte peste 1 milion de pasageri și să lanseze 6 destinații noi.

FLYONE ARMENIA, s-a lansat în anul 2021, iar în 2022 a devenit numărul 1 în Armenia.

Amintim că FLYONE operează zboruri către 53 destinații:

35 de curse regulate și charter spre: Dubai, Veneția, Bologna, Roma, Milano, Valencia, Berlin, Tbilisi, Madrid, Munchen, Larnaca, Frankfurt, Tel Aviv, Londra, Parma, Verona, Dublin, Lisabona, Paris, Istanbul, Erevan, Bruxelles, Dusseldorf, Nisa, Amsterdam, Barcelona, Tirana, Bodrum, Dalaman, Antalya, Heraklion, Sharm El-Sheikh, Tivat și Hurghada.

Cu escală prin Erevan, FLYONE ARMENIA operează zboruri spre: Tbilisi, Lyon, Moscova, Milano, Ekaterinburg, Vnukovo, Domodedovo, Sankt Petersburg, Mineralnye Vody, Novosibirsk, Samara, Sochi, Istanbul, Paris, Dubai, Beirut, Teheran, Dusseldorf, Tel Aviv.

Total
0
Shares
Total
0
Share