(video) Fostul Prim-ministru al Republicii Moldova, Ion Sturza, RECUNOAȘTE că a furat?

sturza ion, bitcoin, cum sa devii bogat

Fostul prim-ministru al Republicii Moldova, omul de afaceri Ion Sturza, a recunoscut indirect că pe timpul când ocupa funcția de șef al Executivului, avea obiceiul să bage mâna în buzunarul statului, cu alte cuvinte, să fure din buget bani. Declarația a fost făcută la o emisiune televizată.

Prim-ministrul Republicii Moldova, în anul 1999, Ion Sturza, a oferit un interviu Marianei Rață, pentru postul de televiziune TV8. În cadrul acestuia, Sturza a declarat că actualul cabinet de miniștri și în special actualul prim-ministru, nu fură. Acesta spune că e o premieră pentru Republica Moldova, ca un prim-ministru să nu fure.

ion sturza spune că Guvernul Sandu este primul care nu fură 🙂

ion sturza zice că Guvernul actual este primul guvern care nu fură.ion sturza a fost Prim-ministru în 1999

Posted by luchianiuc.com on Monday, July 29, 2019

Amintim că în anul 1999, pentru un scurt mandat, funcția de prim-ministru a deținut-o Ion Sturza. Deși nu a stat mult timp în acest fotoliu, Sturza a reușit să rămână în memoria moldovenilor ca unul din cei mai slabi șefi de Executiv. În perioada aceasta, Republica Moldova a atins culmea sărăciei, salariile și pensiile au atins borne minime, fiind plătite în galoși și cereale. În anul 2015, Igor Dodon a declarat că anume din cauza mandatului lui Ion Sturza au început migrațiile în masă din Republica Moldova.

Total
0
Shares

Pentru abonare la canalul nostru de pe Telegram, click aici!

Total
0
Share