Alte știri

VIDEO – FOTO // Un șofer a ars de viu în camion, după un accident teribil cu implicarea a trei TIR-uri în apropiere de Soroca

Pinterest LinkedIn Tumblr

Astă noapte a avut loc un accident rutier cu implicarea a trei TIR-uri pe traseul Soroca-Chișinău. Două camioane mergeau înspre Soroca, iar șoferul din spate nu s-a asigurat și a ieșit la depășire, în urma căruia s-a tamponat în alt TIR care venea în întâmpinare, scrie Observatorul de Nord.

Urmăriți-ne și pe Telegram!

În urma coliziunii a avut loc un incendiu de proporții, iar șoferul în vârstă de 30 de ani, care ieșise la depășire, a ars de viu. Ceilalți doi șoferi sunt internați la spital.

UPDATE:  VIDEO // Momentul accidentului FATAL de la Soroca

Potrivit IGSU, noaptea trecută pompierii din nordul țării au intervenit pentru lichidarea incendiului în urma unui accident grav de circulație, care s-a produs în apropierea satului Răcovăț, raionul Soroca.

Apelul la Serviciul 112 a fost înregistrat la ora 22:36. Potrivit informațiilor recepționate, impactul violent s-a produs între trei autocamioane cu remorci, iar în urma accidentului un incendiu a izbucnit între două autocamioane avariate.

Ajunși la fața locului, angajații IGSU au stabilit că autocamionul de model DAF s-a tamponat cu un alt autocamion de model Volvo, iar în urma accidentului unitățile de transport au fost cuprinse de flăcări.

Pompierii au reușit localizarea arderii la ora 23: 37. Totodată, salvatorii au efectuat lucrări de descarcerare fiind extras ulterior cadavrul carbonizat al șoferul din autocamionul de model DAF în vârstă de 30 de ani.

Șoferul din autocamionul Volvo în vârstă de 58 de ani a suferit diverse traumatisme și a fost preluat la spitalul raional pentru ulterioare îngrijiri

După finalizarea intervenției la stingerea incendiului pompierii au efectuat lucrări de spălarea traseului.

Circumstanțele și cauza producerii accidentului urmează a fi stabilite de organele de drept.

Potrivit Poliției, un bărbat, fiind la volanul unui autocamion de marcă, deplasându-se din direcția Chișinău spre Soroca, la intersecție cu satul Racovăț,  nu s-a asigurat și a ieșit la depășirea unui alt autocamion, de aceeași marcă, la volanul căruia se afla un bărbat de 50 de ani, din orașul Bender.

În momentul depășirii, pe contrasens, regulamentar se deplasa cel de-al treilea camion, un Volvo cu remorcă, condus de un bărbat de  58 de ani, locuitor al satului Chișcăreni, raionul Sângerei.

Nereușind să evite impactul, camionul DAF s-a lovit  frontal cu Volvo, ciocnind tangențial în rezervorul de combustibil a camionului Volvo.

În urma ciocnirii  ambele  camioane au  fost cuprinse de flăcări, iar al treilea  autocamion DAF a fost proiectat în afara părții carosabile. Conducătorul autocamionului de model DAF,  care s-ar face vinovat de producerea coliziunii a decedat, blocat înăuntru, iar conducătorul camionului de model Volvo a fost scos de urgență de către un  echipaj al poliției de frontieră care se afla în apropriere și transportat la spital cu diverse traumatisme.

Poliția cercetează toate circumstanțele producerii accidentului rutier.

loading...

Comments are closed.