Social

(video) Fundația lui Vlad Plahotniuc „Edelweiss” a inaugurat un teren de joacă în satul Borogani din raionul Leova

Pinterest LinkedIn Tumblr

Fundația lui Vlad Plahotniuc „Edelweiss” a construit un nou teren de joacă în localitatea Borogani din raionul Leova. Ieri a fost inaugurat primul teren de joacă din această localitate.

Copiii din localitatea Borogani din raionul Leova au o bucurie mare spre sfârșitul vacanței de toamnă. Fundația lui Vlad Plahotniuc „Edelweiss” a inaugurat primul teren de joacă din sat. Copii sunt foarte bucuroși de acest lucru și nu au ezitat să mulțumească reprezentanților fundației de caritate pentru mult așteptatul cadou. Copiii au făcut rând la baloane și pentru a se distra pe tobogoanele colorate.

Mă simt foarte bine, este foarte plăcut că au făcut acest parc. Mulțumim foarte mult Fundației lui Vlad Plahotniuc „Edelweiss” pentru tot ce ne-a făcut. ” , „Înainte nu era aşa de bine. Dar acum e mai bine. Îmi plac toboganele, scrânciobele„, au spus copii bucuroși.

Mămicile la fel s-au arătat foarte bucuroase de acest teren. Femeile au mulțumit din suflet lui Vlad Plahotniuc nu doar pentru terenul din sat dar și pentru cutiile din cadrul proiectului o nouă viață, din partea aceleiași fundații de caritate.

Reprezentanţii Fundaţiei Edelweiss îşi propun ca astfel de proiecte să fie realizate în fiecare sat.

Noi de fiecare dată ne bucurăm să putem contribui să înfrumuseţăm localităţile de aici de acasă din Moldova, I-am găsit aici plini de viaţă, bucuroşi, ne inspiră şi ne motivează să facem lucruri şi pe viitor tot atât de frumoase” a declarat Lidia Cucoş, director executiv al Fundației „Edelweiss”.

În satul Borogani, raionul Leova, locuiesc aproape patru mii de oameni.

loading...

Comments are closed.