Social

VIDEO // Fura portmonee în transportul public: Un bărbat a fost reținut în capitală pentru pungășie

Pinterest LinkedIn Tumblr

O locuitoare a capitalei, în vârstă de 52 de ani, a devenit victima unui hoț de buzunare în timp ce se deplasa cu microbuzul de pe ruta 190. Potrivit acesteia, din geantă i-a fost sustras portmoneul în care se aflau bani, actele personale și alte bunuri materiale. Lipsa portmoneului a depistat-o pe str. Columna, unde imediat a și anunțat poliția.

Astfel, angajații Secției combaterea infracțiunilor în locuri publice și transport urban din cadrul Direcției de Poliție a mun. Chișinău, pe urme fierbinți, în urma măsurilor întreprinse au reținut suspectul în comiterea infracțiunii. Acesta s-a dovedit a fi un bărbat în vârstă de 42 de ani, originat din r. Ialoveni, anterior judecat, pentru infracțiuni similare.

Ulterior în urma percheziţiilor corporale poliţiştii au depistat portmoneul, care ulterior a fost returnat victimei.

Bărbatul a fost reținut pentru 72 de ore în Izolatorul de detenție provizorie al Direcției de Poliție a mun. Chișinău și cercetat penal pentru pungășie, care conform legislației penale se pedepseşte cu închisoare de la 2 la 5 ani.

Reținut de Polițiști pentru pungășie

O locuitoare a capitalei, în vârstă de 52 de ani, a devenit victima unui hoț de buzunare în timp ce se deplasa cu microbuzul de pe ruta 190. Potrivit acesteia, din geantă i-a fost sustras portmoneul în care se aflau bani, actele personale și alte bunuri materiale, lipsa portmoneului depistând-o pe str. Columna, unde imediat a și anunțat poliția. http://politiacapitalei.md/retinut-de-politisti-pentru-pungasie/

Опубликовано Direcţia de Poliţie a mun.Chişinău Понедельник, 10 февраля 2020 г.

Citește și: Meteorologii emit cod galben de vânt puternic

Comentați știrea

loading...

Comments are closed.