(video) Furau din locuințe, dar au fost prinși! Suma prejudiciului se ridică la 125 mii lei

politia moldova, furt de peste 100 mii lei. Trei bărbați reținuți

Poliția a reținut trei bărbați cu vârsta cuprinsă între 27 și 35 de ani, suspectați de comiterea unui şir de furturi (locuințe, magazine, etc.) de pe teritoriul raioanelor Fălești, Glodeni și Ungheni. Ca urmare a măsurilor speciale de investigație a oamenilor legii, s-a stabilit că suspecții  au la activ 10 furturi timp de trei luni. Suma prejudiciului se ridică la circa 125 mii lei.

Bănuiții au fost reținuți în flagrant, ca urmare a acțiunilor comune a angajaților  din cadrul Inspectoratului Național de Investigații, Procuraturii pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale oficiul Nord, IP Fălești, Procuratura r. Falesti şi IP Glodeni, în noaptea de 6 martie curent, la intrare în satul Albinețul Vechi, după ce au intrat în locuința unei femei din satul Pînzăreni, raionul Fălești, de unde au sustras 3000 de lei.

În urma pergheziției automobilului de model ”Opel Vectra”polițiștii au depistat bunurile sustrase. Aceștia sunt din Fălești și fac parte din gruparea  criminală  ”Makena”, iar după comiterea fiecărui furt, suspecții achitau ”dijmă” în așa zisul ”obșciak”.

Suspecții sunt reținuți pentru  72 de ore și dacă vor fi găsiți vinovați aceștia riscă de la 2 la 6 ani. În continuare, oamenii legii efectuiază acțiuni de urmărire penală în vederea identificării tuturor membrilor grupării criminale și demascării lor în comiterea altor infracțiuni legate de sustragerea averii proprietarului.

Total
0
Shares
Total
0
Share