Alte știri

VIDEO // Furt în proporții deosebit de mari la Ialoveni. Poliția a reținut un suspect

Pinterest LinkedIn Tumblr

La 16 iunie curent, polițiștii din Ialoveni au fost sesizați despre un caz de furt în proporții deosebit de mari. Victima, o femeie în vârstă de 71 de ani, locuitoare a satului Mileștii Mici, a declarat oamenilor legii că pe parcursul zilei, persoane necunoscute, prin forțarea ușii, au pătruns în domiciliul său, de unde au sustras o sumă mare de bani. Este vorba despre 35 500 de euro, 2 200 de dolari, 56 000 de lei și bijuterii din aur, cauzându-i o daună materială considerabilă.

Urmăriți-ne și pe Telegram!

Ca urmare a activităților speciale de investigație desfășurate de angajații Inspectoratului de Poliție Ialoveni al IGP, în comun cu ofițerii Inspectoratului național de investigații, sub conducerea Procuraturii din Ialoveni, la 19 iunie curent a fost reținut un suspect.

Acesta s-a dovedit a fi un bărbat în vârstă de 37 de ani, originar din Orhei și domiciliat în Chișinău. Bărbatul nu este la prima abatere de la lege, anterior a mai fost judecat pentru diverse infracțiuni, iar în luna ianuarie a acestui an a fost eliberat din detenție.

Ca urmare a perchezițiilor la domiciliul suspectului, polițiștii au depistat și ridicat mijloace bănești, dar și alte bunuri materiale, a căror proveniență nu a putut fi explicată.

Citește și: VIDEO // Furt în proporții deosebit de mari la Călărași. Polițiștii au reținut suspectul

loading...

Comments are closed.