Politic

VIDEO // Gavrilița nu a renunțat încă la compensația pentru gaz

Pinterest LinkedIn Tumblr

Natalia Gavrilița a comunicat că deocamdată nu a renunțat la compensația pentru încălzire oferită de stat. Aceasta susține că nu a avut timp să o fac, dar cunoaște acest lucru.

👉 Abonează-te la știrile Telegraph pe Google News, Telegram și Facebook!

„Eu sincer încă nu am avut timp să o fac, dar cunosc despre acest mecanism și intenționez în una din serile din zilele următoare să mă așez împreună cu părinții și să facem acest lucru”, a declarat Gavrilița.

Deocamdată doar 51 de persoane au renunțat la compensațiile pentru gaz ale Guvernului. Printre aceștia se numără vicepremierul, Andrei Spînu și șeful de la Moldovagaz, Vadim Ceban.

„Și eu am renunțat la compensații, pentru că înțeleg esența crizei actuale și consider că este necesar în condițiile actuale să manifestăm solidaritate cu consumatorii, pentru care asistența de la Guvern este esențială”, a scris șeful Moldovagaz, Vadim Ceban, pe contul său de Telegram.

Vicepremierul Andrei Spînu a anunțat ieri că a renunțat la compensațiile la gaz.

„Am renunțat inclusiv pentru luna decembrie și noiembrie și aștept să vină recalcul”, a spus acesta.

Consumatorii casnici de gaze naturale, care doresc să renunțe la compensație acordate de Guvern, o pot face prin depunerea unei cereri online.

Moldovagaz a explicat săptămâna trecută pas cu pas procedura.

Amintim că anterior, Gavrilița a intrat în atenția presei prin faptul că nu și-a declarat casa cu două niveluri în care locuiește, situată în sectorul Centru al Capitalei. Motivul invocat de demnitară este că locuința aparține părinților săi. Cu toate acestea, legea obligă funcționarii să declare locul unde aceștia trăiesc.

Sursa: sinteza.org

loading...

Comments are closed.