Alte știri

VIDEO // Gheorghe Cavcaliuc a promis să facă dezvăluiri și acum riscă să fie reținut: „Nu-mi închideți gura!”

Pinterest LinkedIn Tumblr

Procuratura raionului Sângerei a solicitat consimțământul CEC-ului pentru a-l reține și a-l aduce forțat în fața procurorilor pe liderul PACE, Gheorghe Cavcaliuc. Este vorba despre dosarul „Verde de briliant”. Acesta a venit cu o reacție în urma apariției în spațiul mediatic a acestei informații. Potrivit lui Cavcaliuc, demersul procuraturii la CEC e o confirmare că se urmărește scoaterea sa din cursa electorală, cu orice preț.

👉 Abonează-te la știrile Telegraph pe Google News, Telegram și Facebook!

„Prin acest demers ei au confirmat și ceea ce au încercat să țină în taină – ședința secretă, la care puneau la cale cum să îmi închidă gura. Iată o dovadă absolută că activismul meu politic îi deranjează pe cei care astăzi mai trag sforile. Lor le este frică, pe bună dreptate, că deja după 11 iulie vor înfunda pușcăria pentru toate fărădelegile comise”, a menționat Cavcaliuc într-un LIVE pe pagina sa de Facebook.

În cadrul adresării sale, Cavcaliuc a venit și cu un mesaj pentru oponenții săi.

„Văd că vă este frică. Dar să știți că mai am foarte multe de spus. Cetățenii vor vedea adevărata voastră față, nu veți mai reuși să ascundeți ”afacerile” voastre pe seama statului și a cetățenilor și veți da socoteală pentru fiecare leu primit sub formă de mită sau furat de la oameni și de la stat”, a mai adăugat liderul PACE.

În cadrul aceluiași LIVE, Gheorghe Cavcaliuc a venit cu un îndemn și pentru procurori, care, potrivit lui, sunt folosiți acum pentru a-l intimida și a exercita presiuni asupra lui. „Nu vă lăsați folosiți în ilegalități. Nu îndepliniți ordinele criminale.”

Cavcaliuc și echipa partidului PACE consideră că acesta este un joc politic, iar toate acțiunile procurorilor au fost contestate de către avocații săi iar instanța încă nu s-a pronunțat.

„Sau vă grăbiți pentru ca le ard călcâiele șefilor voștri? Și încetați să răspândiți minciuni că m-aș fi eschivat.
Voi veni la audieri, dar numai după 11 iulie. Vin cu un mesaj și față de susținătorii noștri și toți oamenii de bună credință. Noi vom rezista și vom face ordine în țară. Și îi vom băga la pușcările pe toți criminalii care parazitează pe seama statului și a cetățenilor”, a mai declarat liderul PACE.

Reacția vine după ce Procuratura raionului Sângerei a solicitat consimțământul CEC-ului pentru a-l reține și a-l aduce forțat în fața procurorilor pe liderul PACE, Gheorghe Cavcaliuc. Este vorba despre dosarul „Verde de briliant”.

Amintim că Partidul PACE este primul în buletinul de vot pentru alegerile parlamentare anticipate din 11 iulie iar dosarul penal „Verde de briliant” a urmat după ce partidul a dezvăluit zeci de cazuri când funcționarii s-au vaccinat ilegal, fără rând, înaintea medicilor.

loading...

Comments are closed.