(video) Gofman: Mi s-a cerut să dau un interviu Nataliei Morari prin care trebuia să-i spăl imaginea lui Platon. Am refuzat!

alegeri 2019, alegeri parlamentare, alegeri moldova, alegeri 24 februarie, alegeri pe sistem mixt, circumscriptii electorale, candidati independenti, parlamentarele 2019, alegeri libere, alegeri corecte,miliardul furat, furtul miliardului, veaceslav platon, platon furt, platon raider, hotii miliardului, mihai gofman interviu, filat miliardul, shor miliard, natalia morari tv8, natalia morari propaganda

În cadrul interviului oferit pentru Zeppelin Investigation, fostul șef-adjunct al Serviciului pentru Prevenirea și Combaterea Spălării Banilor, din cadrul Centrului Național Anticorupție, Mihail Gofman a mărturisit că în urmă cu câteva săptămâni, acesta a fost invitat de către Natalia Morari la un forum moldo-american, a cărui scop de fapt era să fie luat un interviu de la el pentru a spăla imaginea lui Veaceslav Platon.

Mihail Gofman a explicat modul cum acționează ONG-urile, iar ca exemplu acesta a oferit organizația condusă de Ludmila Kozlovska, Open Dialog. Din spusele acestuira, s-ar părea că ONG-urile și instituțiile de presă nu fac nimic altceva decât avocatură în folosul unor partide politice sau personalități politice. Printre instituțiile media acesta a menționat Ziarul de Gardă care ar primi 300 de dolari pentru un articol cu tentă propagandistică.

Fostul șef-adjunct al Serviciului Prevenirea și Combaterea Spălării Banilor, din cadrul Centrului Național Anticorupție recunoaște că a fost invitat să participe la un forum moldo-american, de către Natalia Morari, organizat la San Francisco. “Mi se pregăteau niște combinații deosebite și din acest motiv am refuzat să particip. Una dintre acestea era un interviu cu Natalia Morari.” a spus Gofman în interviul său.

Acesta mai adaugă că de fapt, forumul dat a fost un simplu pretext, în realitate nu era vorba de relațiile moldo-americane, scopul primordial fiind obținerea declarațiilor mele pentru a scoate de sub urmărirea penală a lui Veaceslav Platon. Întregul “forum”, în opinia lui Gofman a fost doar o înscenare pentru a-l impune pe acesta să ofere interviul care l-ar scoate uscat din apă pe Veaceslav Platon.

Total
0
Shares
Total
0
Share