Politic

(video) Gofman: Mi s-a cerut să dau un interviu Nataliei Morari prin care trebuia să-i spăl imaginea lui Platon. Am refuzat!

Pinterest LinkedIn Tumblr

În cadrul interviului oferit pentru Zeppelin Investigation, fostul șef-adjunct al Serviciului pentru Prevenirea și Combaterea Spălării Banilor, din cadrul Centrului Național Anticorupție, Mihail Gofman a mărturisit că în urmă cu câteva săptămâni, acesta a fost invitat de către Natalia Morari la un forum moldo-american, a cărui scop de fapt era să fie luat un interviu de la el pentru a spăla imaginea lui Veaceslav Platon.

Mihail Gofman a explicat modul cum acționează ONG-urile, iar ca exemplu acesta a oferit organizația condusă de Ludmila Kozlovska, Open Dialog. Din spusele acestuira, s-ar părea că ONG-urile și instituțiile de presă nu fac nimic altceva decât avocatură în folosul unor partide politice sau personalități politice. Printre instituțiile media acesta a menționat Ziarul de Gardă care ar primi 300 de dolari pentru un articol cu tentă propagandistică.

Fostul șef-adjunct al Serviciului Prevenirea și Combaterea Spălării Banilor, din cadrul Centrului Național Anticorupție recunoaște că a fost invitat să participe la un forum moldo-american, de către Natalia Morari, organizat la San Francisco. „Mi se pregăteau niște combinații deosebite și din acest motiv am refuzat să particip. Una dintre acestea era un interviu cu Natalia Morari.” a spus Gofman în interviul său.

Acesta mai adaugă că de fapt, forumul dat a fost un simplu pretext, în realitate nu era vorba de relațiile moldo-americane, scopul primordial fiind obținerea declarațiilor mele pentru a scoate de sub urmărirea penală a lui Veaceslav Platon. Întregul „forum”, în opinia lui Gofman a fost doar o înscenare pentru a-l impune pe acesta să ofere interviul care l-ar scoate uscat din apă pe Veaceslav Platon.

loading...

Comments are closed.