Alte știri

(video) Gruparea teroristă ISIS ar fi capturat doi ofițeri ai Federației Ruse

Pinterest LinkedIn Tumblr

Pe site-ul syria.liveuamap.com a fost publicată informația precum că gruparea teroristă ISIS ar fi capturat doi ofițeri ai armatei Federației Ruse. Până la această oră informația nu a fost confirmată, dar nici nu a fost infirmată de autoritățile de la Kremlin. Mai ca atât, pe pagina de Twitter al unui analist militar din Siria, a fost publicat un video în care apar doi soldați răniți ce se prezintă ca fiind ruși.

Este posibil ca acest video cu militarii ruși capturați în deșertul Homs, să fi fost făcut pe data de 2 februarie 2019, când teroriștii ISIS au organizat o ambuscadă, în urma căreia au fost omorâte mai multe persoane, iar altele au fost luate drept ostatici.

ISIS, Siria, razboiul din Siria, armata rusa in SiriaAmintim că conflictul din Siria s-a declanşat în anul 2011 după reprimarea de către puterea de la Damasc a unor manifestaţii pro-democraţie şi care a crescut în complexitate de-a lungul timpului, antrenând puteri străine, printre care Federația Rusă și țările NATO, precum şi mai multe grupări jihadiste. De la începutul conflictului și până în prezent cel puțin 360 000 de persoane, militari și civili, au decedat.

loading...

Comments are closed.