Politic

(Video) Iată ce făcea Vlad Filat acum 4 ani!

Pinterest LinkedIn Tumblr

Acum Vlad Filat este deținut în penitenciarul nr. 13 din Chișinău, dar cu patru ani în urmă el era liderul partidului de guvernare PLDM. Exact atunci, pe internet devenise virală o provocare inedită – oamenii trebuiau să-și toarne o căldare cu apă cu gheață în cap, să se filmeze și să publice video pe facebook, provocând pe alții să facă la fel. Vlad Filat a fost unul din politicienii de la Chișinău, care de dragul PR-ului, a acceptat provocarea „Ice Buchet Challenge”.

Filat fusese provocat de către o jurnalistă de la Europa Liberă (coincidență?). „Îi mulțumesc doamnei Valentina Ursu pentru această provocare pe care am acceptat-o cu mare plăcere”, a spus fostul premier. Și pe cine a provocat Filat la rîndul său? Desigur că pe colega sa de partid Maia Sandu, dar și pe jurnalista de la ProTV, Lorena Bogza.

Revedeți mai jos video cum Vald Filat, îmbrăcat în culoarea partidului său, pe un fundal de aceeași culoare, și-a turnat o căldare cu apă rece în cap cu mare plăcere.

Chiar dacă provocarea Ice Bucket Challenge nu mai este actuală, lumea nu se plictisește nici în prezent pentru că a apărut o nouă provocare care se numește „KiKi Challenge”. Oamenii trebuie să coboare de la volan și să danseze în timp ce mașină continuă să meargă singură. Se pare că și moldovenilor le place acest nou challenge – iată un exemplu mai jos.

Straniu că până acum nici un lider politic de la Chișinău nu a făcut KiKi Challenge… Dar încă nu-i târziu!

loading...

Comments are closed.