Alte știri

VIDEO // Igor Dodon a venit cu o felicitare către cetățenii Republicii Moldova

Pinterest LinkedIn Tumblr

Președintele PSRM, Igor Dodon a făcut totalurile acestui an, venind și cu o felicitare către cetățeni, transmite Telegraph.md

👉 Abonează-te la știrile Telegraph pe Google News, Telegram și Facebook!

„În ultimele clipe ale anului, noi cu toții facem totalurile. Atât în viața personală, cât și în viața socială.
Eu cred că noi am trecut destoinic de acest an 2020, dacă judecăm cât de greu s-a dovedit a fi el pentru fiecare familie, pentru țara noastră, dar și pentru întreaga omenire.

Pandemia, seceta, interdicțiile severe, declinul economic, provocările politice sau geopolitice – toți acești factori negativi au lovit dur și Republica Moldova, și alte state din regiune, în 2020. Dar cu toate acestea, noi am rezistat și în general am devenit mai puternici, și ca societate, și fiecare în parte, în ciuda greutăților și a durerilor.

Mă mândresc cu cetățenii noștri, mă mândresc în special cu personalul medical, pentru că în 2020 medicii au dat dovadă de eroism, au demonstrat voință și dârzenie în lupta necontenită cu pandemia și au salvat mii de vieți. Ne închinăm în fața lor.
Totodată, exprim condoleanțe tuturor celor care și-au pierdut rudele și apropiații, răpuși de coronavirus. Împărtășesc tristețea celor care nu vor întâmpina Revelionul alături de toată familia.
Stimați concetățeni!

Eu vreau să cred că acest an ne-a oferit câteva lecții de viață importante. Mai întâi de toate, pandemia ne-a permis să-i apreciem mai mult pe oamenii apropiați, de care restricțiile ne-au separat timp de luni de zile.
În plus, greutățile ne-au făcut mai înțelegători, mai cumpătați. Am început să prețuim mai mult propria sănătate, căminul familial, precum și importanța unei medicini performante.
După un an atât de dificil, noi astăzi cu toții avem speranța că 2021 va fi un an mai bun, mai puțin periculos, mai senin. De aceea, vă doresc sănătate și rezultate frumoase în anul care vine.
Îi doresc înțelepciune și clasei politice moldovenești și cât mai mult patriotism în inimile tuturor politicienilor și cetățenilor.

Dragi prieteni!
Revelionul este numit adesea o sărbătoare a familiei, a casei. Căldura sufletească, grija, atenția ne ajută să depășim toate dificultățile.
Doresc fiecărei familii dragoste, bucurii și bunăstare. Fie ca toate dorințele să se împlinească în Anul Nou, să fie toți sănătoși, să ne trăiască mult părinții, iar copiii să ne fie fericiți. Vă doresc pace, stabilitate, încredere în ziua de mâine.
La Mulți Ani, dragii mei!
Sărbători cât mai calde și luminoase!” a scris Igor Dodon într-o postare pe Facebook.

Citește și: COVID-19 // Medicii moldoveni vor lucra și în zilele sărbătorilor de iarnă

loading...

Comments are closed.