Politică

(Video) Igor Dodon către Maia Sandu: Ați votat ca miliardul furat să fie pus pe spatele cetățenilor!

Pinterest LinkedIn Tumblr

Maia Sandu votat și a semnat ca miliardul furat din Banca de Economii să fie pus pe spatele cetățenilor. Despre aceasta a declarat Igor Dodon în cadrul unor dezbateri electorale cu oponenta sa, lidera PAS, la postul public de televiziune, în 2016. Potrivit lui Dodon, toți cei care au fost implicați în furtul miliardului din sistemul bancar trebuie să stea la pușcărie.

„Doamna Sandu, d-stră ați semnat o hotărîre de guvern prin care Ministerul Finațelor își ia responsabilitatea de a emite garanția de stat. Cetățenii vor trebui să întoarcă acest miliard furat în continuare dacă Maia Sandu va deveni președinte.pentru că ea a votat și a semnat pentru ca acest miliard să fie pus pe spatele cetățenilor. Pentru ca miliardul să fie întors de hoți, la conducerea țării trebuie să ajungă un președinte care nu a făcut parte din această guvernare oligarhică”, a declarat socialistul. 
 
Dodon a menționat că în timpul în care s-a aflat în opoziție și nu a fost alături de Filat precum Maia Sandu, atunci cînd s-a furat miliardul. „Stimați cetățeni vă promit că una din primele acțiuni ale mele în calitate de președinte al țării – va fi anularea legii care pune pe spatele cetățenilor miliardul furat. Hoții puși la pușcărie iar banii întorși în bugetul de stat prin confiscarea activelor”, a subliniat Igor Dodon.
 
Amintim că alegrile prezidențiale au avut loc în toamna lui 2016. Atunci Dodon și Maia Sandu erau oponenți politici, acum ei sunt în alianță. 

loading...

Comments are closed.