Actualitate

VIDEO // Igor Dodon dezvăluie misterul suportului cu vultur de pe masa prezidențială

Pinterest LinkedIn Tumblr

Șeful statului Igor Dodon are pe masa sa de lucru un accesoriu de birotică similar cu cel al omologului său rus Vladimir Putin. Este vorba despre un suport pentru pixuri, realizat din marmură și care are încorporat în el un ceas.

Observația că cei doi șefi de stat au pe birou accesorii similare a fost făcută de jurnalistul Vitalie Călugăreanu, care a făcut pe rețelele de socializare o glumă la acest subiect.

Ulterior, și deputatul Dumitru Alaiba s-a întrebat pe facebook cât costă accesoriul de pe masa lui Igor Dodon, or, pe un site rusesc unde se vând asemenea suvenire, prețul acestora ajunge la 300 de mii de ruble sau circa 70 de mii de lei.

Misterul a fost dezvăluit chiar de președinte. Acesta a fost întrebat azi de jurnaliștii de la Pro TV Chișinău de unde a luat suportul pentru pixuri ca la Putin și Dodon a zis că l-a primit cadou și nu știe cât costă.

„În anul 2017, atunci când a avut loc , forumul în Republica Moldova cu „Delovaya Russia”, este o organizație din Federația Rusă, care a venit la mine și mi l-a dăruit. Este și pentru viitorii președinți. Este un lucru foarte frumos”, a spus președintele.

Cât despre valoarea acestuia, Igor Dodon a zis: „Chiar nu mi-am pus acest scop. Ce eu nu am cu ce mă ocupa? Să văd cât costă pietrele? Alte întrebări?”, a declarat șeful statului.

loading...

Comments are closed.