Alte știri

VIDEO // Igor Dodon lansează ideea producerii vaccinului Sputnik V în Chișinău

Pinterest LinkedIn Tumblr

În Republica Moldova este posibil și trebuie să se stabilizeze producția vaccinului anti-COVID ”Sputnik V”, după exemplul multor altor țări. Despre ideea lansării producției vaccinului rusesc în Chișinău, Igor Dodon a anunțat în cadrul emisiunii ”Interviul Săptămânii” de la postul Primul în Moldova, transmite Telegraph.md

👉 Abonează-te la știrile Telegraph pe Google News, Telegram și Facebook!

”Aceasta nu este o fantezie. Am început deja negocieri în acest sens cu partenerii noștri din Rusia. Și sunt sigur că, dacă trecem cu succes aceste alegeri și trebuie să le trecem cu succes și să câștigăm, atunci guvernul nostru va deschide producția de Sputnik la Chișinău în scurt timp.

Acest lucru este important, deoarece pandemia nu s-a încheiat. Înțelegem că astfel de provocări pot fi încă o perioadă foarte lungă de timp. Înțelegem că în toamnă poate exista o altă creștere a numărului de infectări.

Trebuie să stabilizăm producția de Sputnik aici, la noi. Avem experiență. Am avut întotdeauna produse farmaceutice bune. Prin urmare, am început un dialog cu colegii noștri despre acest lucru și sunt sigur că, dacă vom câștiga aceste alegeri, vom forma majoritatea parlamentară și guvernul, vom lansa acest proces la Chișinău, așa cum a fost lansat în alte multe țări „, a subliniat Igor Dodon.

Citește și: VIDEO // Acest lucru trebuie să-l cunoască fiecare cetățean: PAS a refuzat să promită că nu va majora vârsta de pensionare

loading...

Comments are closed.