Politică

VIDEO // Igor Dodon rămâne ferm pe poziții: „Nimeni nu se teme de anticipate”

Pinterest LinkedIn Tumblr

Liderul PSRM, Igor Dodon declară că partidul său este pregătit pentru alegeri anticipate, transmite Telegraph.md

Dodon spune că echipa sa nu se teme de alegeri parlamentare anticipate, temerile sale fiind legate de pericolul la care vor fi expuși cetățenii Republicii Moldova și sănătatea acestora.

„Da, noi avem alegeri! Dar noi suntem pregătiți, echipa este consolidată, dar cetățenii sunt pregătiți să ne susțină. Nimeni nu se teme de anticipate. Noi doar am propus să fie luate în considerare riscurile pentru sănătatea cetățenilor, dar Maia Sandu a decis că asta nu este așa de important.” a menționat Igor Dodon, în cadrul emisiunii sale săptămânale „Igor Dodon răspunde”

Referitor la rezultatele alegerilor anticipate, liderul socialist este convins că în parlament vor trece doar două sau trei partide, pentru că preferințele moldovenilor se împart acum între PSRM și PAS.

„Ce ține de rezultatele alegerilor, preferințele oamenilor se împart în două categorii: socialiștii – Igor Dodon și PAS – Maia Sandu. Nu exclud că după rezultatele anticipatelor în parlament vor trece două-trei partide și restul au să rămână în afara organului legislativ.” a încheiat Igor Dodon.

Citește și: Mesajul Zinaidei Greceanîi pentru foștii și actualii angajați ai Postului public de televiziune Moldova 1

loading...

Comments are closed.