VIDEO // Igor Dodon se află la un sanatoriu de lângă orașul Moscova

Șeful statului se află la un sanatoriu de lângă orașul Moscova, informează Telegraph.md

Prin intermediului unei înregistrări video de la fața locului, Igor Dodon spune că este la un sanatoriu care se află la o distanță de 30 km de orașul Moscova, iar zilnic are promenade de 10-15 prin pădurea din apropierea locului unde se odihnește.

Potrivit informațiilor publice, Igor Dodon s-ar afla anume la Sanatoriya Podmoskov’e, aflat în suburbia Moscovei.

În descrierea înregistrării video, Dodon spune că pentru dânsul rămâne prioritară comunicarea cu cetățenii și în cele câteva zile de odihnă.

”Vineri, 21 august, voi răspunde ca de obicei întrebărilor voastre, în cadrul următorului episod ”Președintele Răspunde”. Aștept cu mare interes să-mi scrieți subiectele pe care doriți să le abordăm și la care așteptați răspunsuri”, a transmis șeful statului.

Azi dimineață, după ce în mass-media de la Chișinău au fost distribuite mai multe știri false despre locul aflării lui Igor Dodon, Președinția a transmis următorul mesaj: „În legătură cu fake news-ul promovat pe bani în anumite instituții media, Președinția precizează în mod repetat că șeful statului, Igor Dodon, se află la Moscova pentru câteva zile, așa cum a anunțat și anterior. Cât privește informația falsă și calomnioasă, lansată de către unii pretinși politicieni, anunțăm că aceștia au fost dați în judecată pentru calomnie”.

Total
0
Shares
Total
0
Share