Alte știri

VIDEO // Igor Dodon vrea să unească partidele de stânga într-un bloc comun: „Mergem la alegeri și luăm majoritatea parlamentară”

Pinterest LinkedIn Tumblr

Președintele Partidului Socialiștilor din Republica Moldova, Igor Dodon susține că partidele de stânga ar trebui să se unească și să creeze un bloc comun în cadrul viitoarelor alegeri parlamentare. Declarația a fost făcută în cadrul unei emisiuni de la postul NTV Moldova, transmite Telegraph.md

Ideal a fi dacă am uni forțele de stânga și am merge pe un front comun la următoarele alegeri. Nu exclud că aș putea veni cu o asemenea inițiativă după următoarea ședință a Consiliului republican al PRSM, cu o propunere concretă de a uni platformele comune împotriva celor care vor să distrugă statul Republica Moldova. Dacă trebuie, creăm un bloc comun, vom găsi un simbol care se va potrivi mai bine. Eu cred că steaua socialiștilor este mai cunoscută. Chiar și la alegerile prezidențiale unii alegători întrebau: unde este steaua lui Dodon? De aceea putem lua steaua ca simbol, putem crea un bloc, mergem la alegeri, luăm majoritatea parlamentară și asta este real”, a declarat Igor Dodon.

Citește și: Deputat: ”Expertul” Valeriu Pașa, corcolit de opoziție, este un mercenar plătit inclusiv de la Platforma DA

 

loading...

Comments are closed.