Politic

VIDEO // Igor Grosu se face că plouă

Pinterest LinkedIn Tumblr

Am avut senzația că Guvernul a dat aviz pozitiv. Astfel explică Președintele Parlamentului, Igor Grosu, dublarea salariilor judecătorilor Curții Constituționale pentru care a votat majoritatea PAS. Declarația a fost făcută la un post privat de televiziune.

👉 Abonează-te la știrile Telegraph pe Google News, Telegram și Facebook!

„În vâltoarea acestor evenimente, a fost o lipsă de comunicare cu Guvernul, noi am avut senzația că Guvernul a dat aviz pozitiv. Lucrurile s-au precipitat pentru că trebuia să reușim cu tot pachetul la board-ul FMI, până la data de 6 trebuia să fie expediat acest pachet de legi. În consecință, atunci când te grăbești, se întâmplă astfel de lucruri”, a spus Igor Grosu.

Grosu insistă că judecătorii Curții Constituționale merită o dublare a salariului, iar inițiativa se va regăsi pe masa deputaților anul viitor.

Amintim că majoritatea PAS a votat dublarea salariilor judecătorilor Curții Constituționale până la 80 de mii de lei, asta chiar dacă inițiativa nu a avut avizul pozitiv al Guvernului. Sub presiunea publică, Maia Sandu a refuzat să promulge documentul.

loading...

Comments are closed.