(video) Igor Munteanu este balabol? La ProTV spunea că blocul ACUM se destramă, la EuropaLiberă spune că nu

Igor Munteanu este balabol, La ProTV spunea că blocul ACUM se destramă, la Europa Liberă spune că nu, pas da maia sandu andrei nastase, octavian ticu blocul acum, alegeri moldova 24 februarie, parlament moldova 2019, pdm plahotniuc, psrm dodon, 

Deputatul din blocul ACUM, Igor Munteanu, anunța săptămâna trecută la emisiunea ÎnProfunzime cu Lorena Bogza că blocul lor se va diviza în două în Parlament, că vor fi două fracțiuni distincte, una PAS și alta DA. Săptămâna aceasta, în cadrul unui interviu pentru Europa Liberă, Munteanu deja neagă că blocul ACUM se va destrăma și spune că asta este o minciună inventată de oponenții politici.

„Nu este adevărat că blocul ACUM se va despărți cel puțin în două. Noi vom încerca să păstrăm, și știm că putem păstra unitatea blocului. Acum faptul că există două partide nimeni nu poate să-l ignore, în aceste două partide există anumite particularități, au un anumit specific… Este jăraticul răscolit de trolii regimului, care ar dori să dea sentințe definitive, evident coordonate cu marele coordonator. Pe de altă parte, va exista un acord de colaborare postelectorală între aceste două componente, chiar două jumătate ca să zic așa, și este clar că obiectivele nimeni nu le va schimba, obiectivele rămân aceleași. Sunt armonioase cu angajamentele pe care le-am anunțat și în timpul campaniei electorale și pe care le-am discutat mult timp înainte de a începe această campanie electorală”, a declarat Igor Munteanu pentru EuropaLiberă. 

Iar la ProTV, Munteanu a spus așa: „Lucrurile merg spre înființarea a două fracțiuni. Societatea civilă, oameni care nu sunt membri de partid, eu nu sunt membru de partid, vor decide să se atașeze unei din aceste două fracțiuni (PAS sau DA) în funcție de planurile, de prioritățile și de apropierea ideologică” – vedeți video mai jos.

ACUM apare întrebarea firească, Igor Munteanu e balabol? El sigur a spus că PAS cu DA vor rupe alianța, ulterior însă declară că aceasta este o invenție a Partidului Democrat. Amintim că blocul ACUM pledează pentru organizarea alegerilor parlamentare anitcipate, proces electoral care necesită costuri de peste 100 de milioane de lei.

Total
0
Shares
Total
0
Share