Politic

(Video) Ilan Șor a venit cu bodyguarzii după certificat de integritate la ANI

Pinterest LinkedIn Tumblr

Președintele Partidului ȘOR și primarul de Orhei, Ilan Șor, a venit astăzi la Agenția Națională pentru Integritate (ANI), cel mai probabil, pentru a solicita certificatul de integritate, act necesar pentru depunerea dosarului de participare la viitoarele alegeri parlamentare. Șor a venit la ANI însoțit de bodyguarzi, lăsându-și parcate neregulamentar mașinile, pe bd. Moscova. Acesta nu a dorit să răspundă la întrebările reporterului și a urcat repede în automobil, scrie TV8.md. 

Certificatele de integritate conțin informații despre averile nejustificate ale persoanelor care le solicită, conflicte de interese constatate, incompatibilități constatate, interdicții de a ocupa o funcție publică și alte informații pentru ultimii trei ani. Constatările date se regăsesc fie în acte ale ANI, fie în încheieri judecătorești definitive.
 

Ilan Șor a fost condamnat la șapte ani și jumătate de închisoare, în luna iunie a anului trecut, pentru spălare de bani și înșelăciune prin abuz de încredere. Tot atunci, el a fost eliberat din arest la domiciliu și se află sub control judiciar până la pronunțarea sentinței definitive.

loading...

Comments are closed.