Politic

VIDEO // Ilan Șor, despre cazul Ivanov: ”Această grupare care a capturat statul este lipsită de simț omenesc și nu are nimic sfânt”

Pinterest LinkedIn Tumblr

Șefei statului, Maia Sandu primește plăcere din suferința altora, de această părere este președintele Partidului Politic ”Șor”, Ilan Șor, transmite Telegraph.md

👉 Abonează-te la știrile Telegraph pe Google News, Telegram și Facebook!

Declarațiile au fost făcute pe marginea cazului Violetei Ivanov, ex-parlamentara arestată. Și anume, în contextul faptului că procurorii ce-i gestionează dosarul lui Ivanov nu i-au permis eliberarea din arest, în legătură cu funeraliile mamei sale, decedate recent.

Toți suntem martorii cum această grupare, care a capturat statul, continuă presiunile față de oponenții politici. Ei calcă pe tot ce este sfânt. După ceea ce s-a întâmplat cu mama Violetei Ivanov, orice om normal decent, cu bun-simț, ar fi decis eliberarea omului din arest, pentru a-i oferi posibilitatea să-și revină și să poată organiza funeraliile așa cum se cuvine. În pofida luptelor politice, fiecare trebuie să aibă ceva omenesc în el.

Din păcate, această grupare de naziști sunt fără suflet și nu au nimic sfânt. Faptul că Maia Sandu primește plăcere atunci când suferă alții este clar. Însă nu m-am așteptat că și cei care îndeplinesc ordinele guvernării sunt lipsiți de compasiune și bun-simț. Vă asigur că toți cei care și-au bătut joc în acest hal de Violeta Ivanov vor răspunde dur, așa cum prevede legea”, a declarat Ilan Șor.

Amintim că procurorul de caz, Mihail Ivanov nu i-a permis Violetei Ivanov să organizeze înmormântarea mamei sale.

loading...

Comments are closed.