Politică

(Video) Ilan Șor – partidul condus de el intră în forță la alegerile locale din 20 octombrie!

Pinterest LinkedIn Tumblr

Partidul Politic ȘOR va desemna candidați în majoritatea localităților din Republica Moldova la scrutinul din 20 octombrie, anunță într-un mesaj, liderul formațiunii, Ilan Șor. În același mesaj el se referă la presiunilor la care este supusă formațiunea pe care o conduce și colegii săi de partid, dar, menționează că, în pofida acestora, Partidul ȘOR va continua să facă lucruri bune pentru cetățeni.

Partidul ȘOR a decis să participe activ la alegerile locale, în urma multiplelor solicitări din partea cetățenilor, anunță Ilan Șor. „Sunt bucuros să vă anunț astăzi că în urma multiplelor solicitări din partea cetățenilor țării noastre, Partidul ȘOR a decis să participe la alegeri în majoritatea localităților țării, inclusiv în Capitală. Da, sunt convins, după victoria candidatului nostru în localitatea Dvs. vom putea obține aceleași rezultate pe care le-am obținut la Orhei. Dragi prieteni, iubiți cetățeni ai Republicii Moldova, eu vin!”, a spus Ilan Șor.
 
El amintește că anume echipa sa a demonstrat la Orhei că în Moldova se poate trăi altfel decât au fost deprinși cetățenii Moldovei până acum. „Exemplul de la Orhei a demonstrat că Moldova poate avea drumuri bune, iluminat stradal modern, că în Moldova pot fi construite noi parcuri, că în Moldova pot fi grădinițe pentru copii confortabile, că poate fi asigurat transport public de calitate. Noi am demonstrat că în Moldova se poate trăi bine”.
 
În opinia politicianului, anume realizările echipei sale i-au făcut atâția dușmani. „Eu înțeleg că acest lucru nu convine niciunui partid politic, pentru că în timp ce toți discută și pălăvrăgesc, doar Partidul „ȘOR” face. Și doar Partidului ȘOR i-a reușit să demonstreze că în Moldova se poate trăi altfel. Da, eu înțeleg că nu ne doresc și anume din acest motiv ne hăituiesc și ne supun presiunilor”, a spus el. 
 
Totuși, Ilan Șor arată că în pofida tuturor presiunilor, echipa sa a rămas puternică. „Așa cum a spus Mark Twain după ce și-a citit necrologul „zvonurile despre moartea mea sunt prea exagerate”, arată liderul Partidului Politic ȘOR, deputatul Ilan Șor.
loading...

Comments are closed.