VIDEO // Ilan Șor și-a declarat susținerea pentru următorii candidați la Bălți, Orhei, Comrat și Chișinău

Ilan Șor, lider politic, om de afaceri și filantrop, a făcut o declarație publică prin care i-a îndemnat pe susținătorii săi să-și acorde voturile candidaților succesori la conducerea mun. Bălți, Orhei, Comrat și Chișinău.

De asemenea, Ilan Șor a criticat decizia guvernării cu privire la excluderea candidaților Partidului Șansă.

“Excluderea partidului “ȘANSĂ” din procesul electoral a provocat o mare de indignare și revoltă în rândul susținătorilor noștri. În opinia mea, guvernarea a încălcat toate normele legislației moldovenești și ale dreptului internațional.

În astfel de condiții, este mai important ca niciodată să nu ne pierdem speranța și încrederea în viitor. Știu că în Moldova mai există candidați demni de încredere, care sunt gata să lucreze în interesul populației.

Vă îndemn să îi susțineți:

Orhei – COCIU Tatiana

Bălți – CORȘICOVA Arina

Comrat – CHIULAFLÎ Serghei

Chișinău – BOLEA Vasile

Știu că acești oameni sunt gata să lupte pentru interesele dumneavoastră.

Haideți să arătăm că suntem cetățeni liberi și doar noi decidem pentru cine să votăm pe 5 noiembrie”, este mesajul susținut de Ilan Șor.

Acest îndemn este susținut inclusiv de către Alexei Lungu, Cristina Vulpe și Marina Tauber.

Amintim că, printr-o decizie a CSE-ului controlat de PAS, candidații Partidului Șansă au fost excluși de la alegerile din 5 noiembrie 2023, invocându-se un raport al securității, instituție în fruntea căreia se află un fost angajat al Fundației Soros.

Total
0
Shares
Total
0
Share