Alte știri

VIDEO // Ilan Șor spune că a finanțat și postul de televiziune TV8. Reacția Nataliei Morari

Pinterest LinkedIn Tumblr

Deputatul fugar Ilan Șor, liderului partidului care îi poartă numele, spune că a finanțat și postul de televiziune TV8, patronat acum de jurnalista Natalia Morari, concubina lui Chiril Lucinschi, iar transferurile de bani sunt documentate și pot fi demonstrate oricând. Declarația a fost făcută în timpul unui interviu pentru acest post tv, informează Telegraph.md

În replică, Natalia Morari a spus că postul ei nu a primit niciodată bani de la Ilan Șor, iar o finanțare obscură ar fi fost încercată de către Vlad Plahotniuc.

Amintim că o investigație jurnalistică a scos la iveală, precum că Ilan Șor a finanțat grupul media deținut de Chiril Luscinschi, printre care și TV7, post deținut prin „ANALITICMEDIA-GRUP” SA și redenumit în TV8 prin decizia CCA din 13 iunie 2017. Sursa citată spune că Șor i-a transferat lui Chiril Lucinschi suma de 440 mii $.

”Autoritatea de reglementare în domeniul comunicării audiovizuale a examinat demersul „ANALITICMEDIA-GRUP” SA, care a solicitat reperfectarea licenței de emisie eliberată pentru postul de televiziune „TV 7”, prin schimbarea denumirii postului TV. Astfel, TV 7 va fi TV8”, a comunicat atunci TV8.

loading...

Comments are closed.