Social

VIDEO // Imagini de la reținerea celor doi agresori ai carabinierului din Cahul

Pinterest LinkedIn Tumblr

Acum 2 zile, au fost reținuți doi bărbați din Cahul pentru că ar fi agresat un carabinier care își îndeplinea atribuțiile de serviciu și anume asigurarea pazei Consulatului General al României la Cahul, transmite Telegraph.md cu referire la ZiuadeAzi.md

Incidentul a avut loc în noaptea de 21 iunie, aproximativ la ora 00:30. În timp ce carabinierul atenționa un șofer, care parca automobilul neregulamentar lângă obiectivul diplomatic, la un moment dat, din direcție necunoscută, au apărut două persoane civile, vizibil în stare de ebrietate, ce aveau un comportament agresiv și se apropiau de militar numindu-l cu cuvinte necenzurate.

La somațiile carabinierului de a păstra distanța și de a înceta acțiunile ilegale, aceștia nu s-au conformat, reacționând violent, iar unul dintre ei l-a atacat fizic, încercând să-l deposedeze de mijloacele speciale.

Astăzi,  redacția ZiuadeAzi a primit imagini video de la reținerea celor 2 bărbați, care, potrivit sursei, deja se află la libertate.

Din imagini se vede cum un bărbat înjură polițiștii care au venit să-l rețină și le spune: Băi pi***le. Mie tu o să-mi arăți „Să trăiți!”, „Mulțumesc pentru impozite!”

În alt video, se aude cum polițiștii spun că unul dintre bărbați ar fi scos un câine, în momentul în care oamenii legii încearcă să-l rețină. Pe video se aude o voce care îndeamnă un polițist să scoată pistolul.

Cei doi cetățeni au fost reținuți pentru 24 de ore, fiind cercetați în libertate pentru că ar fi recunoscut vina.

Pe cazul dat a fost pornită o cauză penală pe art. 287 alin. 2 CP, Huliganismul, infracțiune care se pedepsește cu amendă în mărime de la 750 la 1350 unităţi convenţionale sau cu închisoare de până la 5 ani.

Citește și: Un bărbat a fost lovit de tren la Bălți. A traversat calea ferată pe roșu și vorbind la telefon

loading...

Comments are closed.