VIDEO // Imagini ȘOCANTE din China: O femeie bătută cu bestialitate de un lucrător medical pentru că a refuzat să i se măsoare temperatura

În China un lucrător medical a agresat fizic o femeie, care a refuzat să -i fie măsurată temperatura. 

Din imaginile video se observă că femeia stă la podea și strigă la asistent s-o lase-n pace, în timp ce ultimul o ține de păr. După ce femeia l-a lovit peste mână, dânsul a început s-o bată cu cruzime.

Videoul care a acumulat peste 10 mln vizualizări, pe o rețea de socializare chineză, a fost filmat într-un oraș din sud-estul Chinei. Ca de obicei, părerile internauților au fost împărțite.

“Nu răspândiți haosul în societate în aceste vremuri tulbure! Sper, că acest om va fi concediat și pedepsit”, a scris un internaut.

“Nu e corect să refuzi să ți se măsoare temperatura, dar nici bărbatul nu trebuie să lovească pe cineva așa de tare.”, a scris un alt utilizator.

Amintim că, în ceea ce ține de noul tip de virus, la ora actuală, au fost confirmate 14 840 de noi cazuri de îmbolnăvire, ceea ce a făcut ca numărul total de îmbolnăviri să ajungă la aproximativ 60 000, în întreaga lume.

Citește și: Cutremur de 6,9 grade în teritoriu rusesc

Total
0
Shares
Total
0
Share