(video) În ciuda manipulărilor Maiei Sandu, susținătorii ACUM recunosc că pensiile au fost majorate

maia sandu si ilan shor, maia sandu miliard, maia sandu minciuni, maia sandu dosare, maia sandu finantator, ilan shor pas, Open Dilaog, Ablyazov, pacatele maiei sandu, maia mincinoasa, cei mai mincinosi politicieni, politicieni,

Într-un articol publicat pe blogul său, Anatolie Chirilov a demonostrat că Maia Sandu a fost prinsă cu minciuna de unul din susținătorii acesteia. Întâmplarea neplăcută pentru Maia Sandu a avut loc în cadrul unei întâlniri cu alegătorii în raionul Călărași.

Bloggerul amintește că anul trecut dar în în acest an, Maia Sandu când vorbea despre reforma pensiilor de fiecare dată spunea că oamenii vor continua să primească 700 de lei. Când avea ocazia, de fiecare dată ataca reforma pensiilor, impunându-se astfel la majorarea acesteia, folosind platforme diferită începând cu televiziunile, conferințele de presă și finisând cu postările pe pagina ei de Facebook.

În vizita despre care se vorbea mai sus, unul din susținătorii Maiei Sandu a spus că oamenii au pensii de 1000 și 2000 de lei, lucru care însă nu este suficient pentru a acoperi toate cheltuielile necesare unui pensionar. Astfel, declarațiile fiind făcute după ce reforma pensiilor a intrat în vigoare, combate în orice fel zvonurile lansate de lidera PAS în presă cu privire la reforma pensiilor.

Ba mai mult, aceeași persoană a declarat că oamenii nu cred în declarațiile celor din blocul #ACUM ce ține de salariile promise de ei, adică de 11.000 lei.” a conchis Anatolie Chirilov în articolul său de blog.

Total
0
Shares
Total
0
Share