(video) În ciuda promisiunilor privind transparența, Maia Sandu și Năstase discută cu Zinaida Greceanîi departe de ochii presei!

Maia Sandu, Andrei Năstase, Zinaida Greceanîi, PAS, PSRM, PPDA, Platforma DA, blocul ACUM, ACUM, ACUM DA PAS, PAS cu DA, negocieri fara presa, minciunile maiei sandu, promisiune incalcata de maia sandu

În ciuda promisiunilor publice făcute de Maia Sandu și Andrei Năstase privind transparența și prezența presei la negocierile politice, astăzi aceștia au interzis jurnaliștilor să asiste la negocierile cu PSRM.

Astfel, deputații din Partidul Socialiștilor au venit la întâlnirea cu cei din blocul ACUM și discută în aceste clipe departe de ochii presei la Parlament. 

La întrevederea cu fracțiunile PAS și Platforma DA, din partea PSRM participă Zinaida Greceanîi, precum și deputații Ion Ceban și Vlad Batrîncea.

Amintim că Andrei Năstase și Maia Sandu au insistat până acum că ei vor accepta doar discuții transparente, adică la care să asiste și presa.

“Aceste discuții pot avea loc doar în prezența presei, pentru ca toată lumea să audă și să vadă ce se întâmplă la aceste discuții.”, declara acum o lună Maia Sandu.

Total
0
Shares
Total
0
Share